​MONTERING AF VARMEPUMPE OG LØBENDE VEDLIGEHOLDELSE

Er du interesseret i montering af varmepumpe? Hos CVE Teknik har vi, som Autoriseret VVS-Installatør og godkendt VE-installatør, stor ekspertise i varmepumper, og vi tilbyder både installation af varmepumpe og løbende varmepumpe-service. Vores kunder kan være private, erhverv og det offentlige fra blandt andet Christiansfeld, Haderslev og Kolding samt resten af Syddanmark.

Lavere varmeudgifter efter montering af varmepumpe

Vi har ekspertise med montering af varmepumpe af enhver slags. Luft til luft-varmepumper er især ideelle til sommerhuse, fritidshuse og tilbygninger, mens jordvarmepumper ofte vælges til huse med større haver. Luft til luft er mere økonomisk i drift end elvarme, men kan ikke varme brugsvandet op.

Luft til vand er særligt populært, når der skal skiftes fra olie eller naturgas, fordi pumpen kan opvarme brugsvand, og du undgår samtidig at tænke på for eksempel olietank og oliefyr.​

En af fordelene er en lav fremløbstemperatur, der er særligt velegnet til vandbåren gulvvarme. Dertil kommer, at pumpen reducerer varmeudgifterne.​

Fordelen ved alle varmepumper er, at du støtter den grønne omstilling og får et bedre indeklima. Samtidig undgår du lugtgener i et fyrrum, og du får høj driftssikkerhed og nem betjening. Det er individuelt, hvilken varmepumpe-installation folk foretrækker, men vi giver gerne råd og vejledning ud fra en samlet vurdering.

Kontakt os for at få et tilbud på en varmepumpeløsning

Du er velkommen til at høre mere om varmepumper, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af varmepumpe.

Du kan ringe på telefon 74 56 29 26 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail cve@cve.dk.​​