PROFESSIONEL OLIEFYRSSERVICE- OG INSTALLATIon

Har du brug for hjælp til service af oliefyr? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos CVE Teknik har vi stor erfaring med oliefyrsservice af forskellig slags. Vi er beliggende i Christiansfeld, hvor vi gennem tiden har hjulpet mange kunder i Kolding, Haderslev og hele det øvrige Syddanmark.

Siden virksomhedens start i 1986 har installation og vedligeholdelse af oliefyr været en af hovedaktiviteterne. Udviklingen på dette område er i de senere år gået meget stærkt. Effektiviteten på oliefyr er blevet meget høj, for slet ikke at tale om de designmæssige forbedringer. I dag er oliefyret bogstaveligt talt til at være i stue med.

Stort udvalg af moderne kvalitetskedler

Vi forhandler et udsøgt udvalg af de mange kvalitetskedler, der er på markedet. Heriblandt HS Tarm, BAXI og Tasso/Viessman. En moderne villakedel kan anvendes til både gas- og oliefyrsinstallation.​

Vi udfører oliefyrsservice-, eftersyn-, udskiftning- og opsætning af OR-certificeret personale. Det kan for eksempel også være opsætning af oliekedler og olietanke.

Ring for gode priser på oliefyrsservice

Ønsker du den billigste pris på oliefyrsservice, kan du altid ringe til os. Vi giver gerne en konkret pris samt informerer dig yderligere om mulighederne – for eksempel hvis du gerne vil konvertere fra elvarme. Vi kan også fortælle dig om mulighederne for tilskud.

Kontakt os på telefon74 56 29 26​ eller e-mail cve@cve.dk. Vi glæder os til at hjælpe.​​​

De moderne EURA radiatorer fra Thor (Northor)forener elegance og godt design med høj kvalitet.