SANITet

Køkkenet er en arbejdsplads, hvor detaljer har stor betydning for arbejdsglæden. Indretning af hjemmets badeværelse, har en stor betydning for den moderne familie.

Alt skal tilpasses de behov familien har, og de ændringer i behovet der sker med tiden. Hos CVE Teknik kan du få gode råd om indretning.

Links

Tidens strømninger ses meget tydeligt på badeværelset, der er et meget vigtigt rum for hele familien.

Gode råd om vand

Der bruges hver dag mange liter vand i alle hjem. Gennemsnitlig bruger hver dansker​170 liter​vand dagligt. Heldigvis er vandforbruget på vej ned fordi vi er blevet bedre til at spare på vandet. Det er godt for ens pengepung, men også med til at kommende generationer fortsat kan have noget af Europas bedste drikkevand.

Tidens strømninger ses meget tydeligt på badeværelset, der er et meget vigtigt rum for hele familien.

Undgå spild

Den dryppende hane er et irriterende og dyrt bekendtskab, som hvert døgn kan koste op til​50 liter​vand. Nye vandbesparende vandhaner er ikke alene sikret mod dryp de første mange år, de sparer også på det daglige forbrug.​

Ældre toiletter kan bruge op til​15 liter​vand hver gang, der skylles ud. Moderne toiletter har typisk to typer skyl - et lille skyl på ca.​3 liter​og et stort skyl på ca.​6 liter.

​Vandhane, der løber

​Langsom dryp = ca. 1 dråbe/sek

​Ca. 7 m³/år

Hurtig dryp

Ca. 30 m³/år

​Langsom dryp = ca. 1 dråbe/sek

​Ca. 100 m³/år

WC-cisterne, der løber

Så det kun kan ses ved nøjere syn

Ca. 100 m³/år​

Så det kan ses

Ca. 200 m³/år

Så der er uro på vandoverfladen

​Ca. 400 m³/år