​LÆGNING AF GULVVARME FOR PRIVATE OG ERHVERv

​Leder du efter et VVS-Firma til lægning af gulvvarme? Hos CVE Teknik tilbyder vi lægning af gulvvarme for private, erhverv og det offentlige. Vi har kunder i blandt andet Christiansfeld, Kolding, Haderslev og det øvrige Syddanmark.

Behagelig varme efter lægning af gulvvarme

Efter lægning af gulvvarme vil du opleve en masse fordele. Først og fremmest undgår du fodkulde, og samtidig opnår du en mere jævn opvarmning i rummet. Mange oplever, at gulvvarmen er mere behagelig end opvarmning med radiatorer. Du får endvidere en større frihed til at indrette og møblere rummet.​

Varme i gulvet på badeværelset er særligt behageligt, og det sikrer samtidig en hurtigere tørring af overfladerne og især af gulvet.

​I modsætning til radiatorer skal gulvvarme hverken males, rengøres eller vedligeholdes, og samtidig hvirvler støv ikke så meget rundt i rummet. Dertil kommer, at gulvvarmen kan give en højere virkningsgrad ved brug af kondenserende Olie- og Gaskedler samt Varmepumper.​

Hvad koster gulvvarme?

Vores pris for montering af gulvvarme afhænger blandt andet af, hvor nemt det er at bryde det gamle gulv op og lægge det igen. Mange vælger at få lagt gulvvarmeslanger, hvis de alligevel skal have lagt et nyt gulv. Dertil kommer, at du kan vælge imellem forskellige former for gulvvarmestyring. De fleste vælger en trådløs løsning.

​Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om de forskellige gulvvarmeløsninger, og vi giver gerne råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

​​

Du kan ringe på telefon 74 56 29 26 for at aftale et møde. Du kan også skrive til e-mail cve@cve.dk.​​