GASSERVICE AF NATURGASANLÆg

Hos CVE Teknik tilbyder vi effektiv gasservice og opsætning af naturgasfyr til konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Christiansfeld, hvorfra vi servicerer mange kunder i blandt andet Haderslev, Kolding og resten af Syddanmark.

Moderne og tidssvarende naturgaskedel-/anlæg

En moderne og tidssvarende naturgaskedel giver varme og komfort, uden at der er noget dagligt besvær. Rent fysisk fylder kedlen ikke meget, ligesom den naturligvis ikke sviner. Kedlen er desuden meget støjsvag.

Det er en stor fordel, hvis kedlen opstilles i et rum, der også skal rumme beboelse.

Vi har til dato installeret mange naturgasanlæg, og kan derfor tillade sig, at kalde os ekspert på området.

De gasanlæg vi opsætter flest af, er af fabrikaterne Bosch/Junckers og Milton, men andre mærker findes også på markedet. Hvilket anlæg man bør vælge, afhænger af ens ønsker og behov.

​Er det et el-opvarmet hus eller et nyt hus, skal der nyinstallation til. Derfor skal der også tænkes på radiatorer og rørføring. Er det en konvertering fra oliefyring, er der måske også behov for en kritisk gennemgang af radiatorer og rørinstallationer.​

Service af gasfyr, gaskomfur og gastørretumblere

Vi laver alt inden for gasservice. Det kan blandt andet være montering af gaskomfurer, gastørretumblere, strålevarme, gaskalorifere og gasradiatorer. Derudover hjælper vi også med opsætning af både små og store installationer samt service på campingvogne.

Kontakt os for et tilbud på gasservice

Er du interesseret i at høre mere om gasservice og eventuelt få en konkret pris på din opgave? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere.

Ring til os allerede i dag på telefon 74 56 29 26 eller skriv til e-mail cve@cve.dk for et tilbud eller gode råd om brug af gas. Du kan også få mere information om de mange fordele og tilskudsordninger. Vi ser frem til at høre fra dig.