VENTILATIONSANLÆG TIL BOLIG, VILLA OG KÆLDER

​Leder du efter et ventilationsanlæg til bolig? Så kan vi hjælpe dig. Hos CVE Teknik er vi eksperter i komplette ventilationsløsninger til private og erhverv. Det kan være alt fra en kælder til en hel villa eller erhvervsejendom, som skal have en nyt anlæg. Vi servicerer kunder i blandt andet Christiansfeld, Haderslev og Kolding samt andre steder i Syddanmark og omegn.

Ren luft og behageligt indeklima kommer ikke af sig selv

Det er vigtigt med en ordentlig ventilation, og i visse tilfælde er det et lovkrav. Det sikrer en ren luft og et behageligt indeklima, og det minimerer risikoen for fugt og svamp. Dermed kan du føle dig godt tilpas og får ny energi.

Samtidig er vi overbevist om, at en effektiv udskiftning af luften er med til at nedsætte problemer med støvallergi.

Vi kan levere et komplet villa-ventilationsanlæg, men det kan også være et ventilationsanlæg til kælder, køkken eller badeværelse. Nogle gange kan det være fordelagtigt at vælge et decentralt ventilationsanlæg, fordi det kræver færre rør.

Det kan også være fordelagtigt at vælge et ventilationsanlæg med varmegenvinding, så anlægget kan genbruge varmen fra rummet. Det giver en lavere varmeregning.

11

​Vi er et alsidigt firma, hvor ingen opgaver er for store eller små. Vi har stor ekspertise, men har alligevel konkurrencedygtige priser. Samtidig har vi VVS-garanti. Det bedste er, at investeringer i velvære giver et længere liv og en bedre livskvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på et ventilationsanlæg

Du er velkommen til at høre mere om vores ventilationsløsninger, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et villa-ventilationsanlæg eller anden ventilation.

Du kan ringe til os på telefon 74 56 29 26 for at få mere at vide, eller du kan skrive til os på e-mail cve@cve.dk.​