Nu arbejder støvsugeren sammen med dig - trådløst

Ny udvikling gør fordelene ved en centralstøvsuger endnu større
Stadig flere vælger en centralstøvsuger, fordi den sikrer en bedre og mere hygiejnisk rengøring. Samtidig er den nem at håndtere, da man ikke skal trække en tung støvsuger efter sig.

Nu er Nilfisk klar med en nyhed, der gør arbejdet endnu mere komfortabelt. Med den nye generation af centralstøvsugere har man trådløs forbindelse til selve støvsugerenheden, som er diskret gemt væk i f.eks. kælderen eller garagen. Den trådløse kontrol giver flere fordele.
 
Fuld kontrol med nyt BMW-håndtag
Et display i det nye ergonomiske håndtag, der er formgivet af BMW Designhouse, viser sugestyrken, som nu kan reguleres i 5 trin.
 
Displayet viser også, når posen i støvsugerenheden skal tømmes – og advarer, hvis slangen er tilstoppet. Her vil støvsugeren automatisk slukke efter 30 sekunder for at skåne motoren.
 

Den trådløse forbindelse fra håndtag til centralstøvsuger går via en lille diskret Ny udvikling gør fordelene ved en centralstøvsuger endnu større box, som kobles til støvsugerenheden med et almindeligt internetkabel. Slangen er i øvrigt blevet lettere, fordi den nu er ledningsfri, fortæller Rune Eskildsen fra Nilfisk.

Forbrugerne er vant til at have trådløse installationer i hjemmet til deres computere og vil opleve, at det er enkelt at koble den nye box til.
 
 

Stærkere motor, men mere støjsvag.
En af fordelene ved en centralstøvsuger er, at den trods en høj sugestyrke er støjsvag, fordi motoren er gemt væk. Nilfisk har nu gjort motoren endnu stærkere, men har samtidig forsynet den med mere lydisolering. Så den effektive og meget hygiejniske rengøring sker stadig med ”sus” i stedet for støj.
 
Lanceringen af de nye modeller betyder i øvrigt ikke noget særligt for prisen på en Nilfisk centralstøvsuger. Den bliver på samme niveau, så de mange forbedringer er næsten gratis.